Meteen naar de inhoud

BOEKENBABBEL: DE ZOETE ZUSJES MOPPENBOEK 2

HANNEKE DE ZOETE

Deze week in de boekenbabbel: een moppenboek. En niet zomaar een moppenboek, maar die van de Zoete Zusjes. Deze populaire zusjes hebben alweer hun tweede moppenboek uitgebracht. Hieronder lees je er alles over en kun je een gratis verwerkingopdracht bij dit boek downloaden.

“De Zoete zusjes moppenboek 2’ is het tweede moppenboek van de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube) met 365 grappen en raadsels.

De Zoete Zusjes en hun moeder Hanneke de Zoete hebben wat afgelachen het afgelopen jaar. In ‘De Zoete Zusjes moppenboek 2’ hebben Saar en Janna 365 gloednieuwe grappen en raadsels voor je verzameld. Gegarandeerd de slappe lach! Inclusief grappige tekeningen van Iris Boter. Neem dit boek mee naar je vriendjes, klasgenootjes of je oma en opa en laat iedereen lekker lachen, gieren en brullen!

Wil jij ook in een deuk liggen? Dit boek is het perfecte cadeau voor elk kind dat van grapjes en lachen houdt. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.”

Moppenboeken zijn onmisbaar in iedere schoolbibliotheek of klassenbibliotheek. Het moppenboek van de Zoete Zusjes is een perfecte aanvulling! In het boek staan maar liefst 365 moppen. Genoeg moppen om bijvoorbeeld iedere dag een mop voor te lezen aan jouw groep! Het is natuurlijk ook een topboek voor kinderen om zelf te lezen. Ik ben ervan overtuigd dat ze grinnikend, hardop lachend en schaterend dit boek zullen verslinden.

Neem bijvoorbeeld deze mop:

De juf schrijf een som op het bord: 2-2 = ?
‘Janna, wat is dit?’ vraagt ze.
Zegt Janna: ‘Gelijkspel, juf!’

Of dit raadsel:

Wat is de favoriete theesoort van Dagobert Duck?
Antwoord: Muntthee!

Deze en nog 363 andere moppen en raadsels in De Zoete Zusjes Moppenboek 2! Geschikt vanaf groep 4. Ook erg leuk als cadeautje onder de kerstboom!

Babbelpunten: 10/10.

Ben je enthousiast en wil je ook het eerste deel? (Snap ik, ben ik ook!) Hieronder vind je de link naar Moppenboek 1.

BOEKENPRET
In deze boekenpret bedenken de leerlingen een eigen mop. Bundel de moppen van je groep en je hebt een eigen moppenboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *