Ga naar de inhoud

BOEKENBABBEL: SCHEETMAN *LOST HET OP* HET OORSMEER MONSTER

ADAM WALLACE

Deze week in de boekenbabbel het tweede deel van Scheetman * Lost het op *: Het oorsmeer monster. Hieronder lees je alles over dit boek.

“Ontdek het hilarische avontuur van Scheetman in dit supergrappige boek met veel illustraties en weinig tekst! Iedereen denkt dat Willem de keurigste jongen van de stad is. Maar ze weten niet dat hij eigenlijk Scheetman is, de meest stinkende superheld die de wereld ooit heeft gezien! Als de vreselijke Madam Wax heel Sprankelstad besmeurt met haar walgelijke oorsmeer, is Scheetman vastbesloten om haar te stoppen met zijn walmende winden en geurende gasbommen! Ideaal voor fans van Kapitein Onderbroek en Dog Man!”

Eerder vertelde ik je al over het eerste deel van Scheetman lost het op! Ik was zo enthousiast dat ik meteen deel 2 besteld heb. In dit deel blijkt dat niet alleen Willem superkrachten heeft gekregen na de explosie in de bonenfabriek, maar dat meer mensen superkrachten hebben gekregen. Er zijn dus meerdere superboeven ontstaan! Aan Scheetman de taak om ook het oorsmeermonster te lijf te gaan. Ondertussen moet hij gewoon naar school en daarmee dus ook zijn identiteit geheim houden! Dat niet altijd zo makkelijk als gedacht. Uiteraard zit ook oma, die boordevol (poep)humor zit, ook weer in dit boek te vinden. Lukt het Scheetman om de stad weer op te ruimen? Ook dit tweede deel is een musthave voor de bibliotheek op school of in jouw klas! Geschikt voor groep 4/5/6.

Babbelpunten: 10/10.

BOEKENPRET
In deze boekenpret denken de leerlingen na over welke superboeven er nog meer zouden kunnen zijn door de explosie in de bonenfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *