Ga naar de inhoud

FAQ

Bij iedere aankoop ontvang je een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan even in de spam folder van je e-mail. Vaak is de e-mail daar te vinden. 

Na aankoop kun je je product op twee manier downloaden. 
1. In de bevestigingsmail staat bij ieder gekocht product een downloadlink. De link bevindt zich in de rechter kolom. Wanneer je hierop klikt, wordt het product gedownload. 
2. Wanneer je een account aangemaakt hebt, kun je de downloadlink vinden onder het kopje “downloads” Wanneer je hier op de downloadlink in de rechter kolom klikt, wordt het product gedownload. 

Je kunt de PowerPoint helaas niet bewerken. Deze is beschermd met een wachtwoord om dit te voorkomen in verband met het copyright. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Je kunt de PowerPoint het beste meteen opslaan in de juiste map wanneer je hem downloadt. Doordat de PowerPoint beschermd is tegen bewerken, kan dit niet op het moment dat je hem geopend hebt.

Zorg ervoor dat de printereigenschappen ingesteld staan op “afdrukken als afbeelding”. 

Ik werk voornamelijk met Word & PowerPoint. 

Ik koop mijn afbeeldingen bij Teachers Pay Teachers. 

Wanneer je een groeibundel hebt gekocht, kun je bestanden die toegevoegd worden enkel downloaden via jouw account op de website. De link in de bevestigingse-mail van jouw aankoop ondersteund dit nieuwe bestand niet, omdat op het moment van de aankoop dit bestand nog niet bestond. Log in op de website en ga naar het tabje downloads. Hier kun je het toegevoegde bestand downloaden.