Meteen naar de inhoud

CHRISTMAS HOP

Nog meer spellen in kerstthema! Deze keer Christmas Hop! Dit spel kun je gebruiken voor het inoefenen / automatiseren van keersommen, deelsommen of breuken benoemen.

* Spelbord.
* Kaartjes met breuken.
* Pionnen.
* Spinner / Dobbelsteen.

VOORBEELD SPELBORD 1
VOORBEELD SPELBORD 2

HOE WERKT HET?
De spelers beginnen in het vakje start. De kaartjes worden (eventueel geschud) op een afpakstapel gelegd. Iedere speler draait met de spinner of gooit met dobbelsteen en gaat het aantal ogen vooruit. Komt de speler op een vakje waar een cadeautje in afgebeeld staat, pakt het een kaartje van de stapel. De vraag op het kaartje wordt beantwoord. Is het antwoord goed, dan mag de speler het kaartje houden. Is het antwoord fout, dan wordt het kaartje onderop de stapel gelegd. Komt de speler op een vakje waar een handeling in staat, dan wordt deze uitgevoerd. Komt de speler op een vakje waar een lama / beer in staat, dan mag de speler een kaartje uit de stapel kiezen. Voor ieder goed antwoord is 1 punt te verdienen. De speler die aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint. Je kunt het spel ook spelen zonder punten systeem.

CREATE YOUR OWN

Naast kant en klare spellen, kun je ook je eigen spel maken! Je koopt een template met daarin het spelbord en de kaartjes (leeg). Je kunt vervolgens je eigen vragen toevoegen aan de kaartjes.

Klik op de afbeelding hieronder om naar het product te gaan!

GESCHIKT VOOR GROEP 4/5/6.
GESCHIKT VOOR GROEP 6/7.
GESCHIKT VOOR GROEP 5/6.
GESCHIKT VOOR GROEP 4/5/6/7/8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *