Ga naar de inhoud

BOEKENBABBEL: ROTKAT IS JARIG

JANNEKE SCHOTVELD

Deze week het tweede deel van Rotkat: Rotkat is jarig. Hieronder lees je wat ik ervan vind en kun je een verwerkingsopdracht downloaden.

Rotkat heeft geen baasje: liever is hij vrij en blij. Vrienden heeft hij gelukkig wel, zoals de meeuw Mohammed. Maar op de dag van zijn verjaardag is zijn beste vriend nergens te bekennen. En waar zijn toch de mooie Mimi en zwerfster Sadet? Dan gaat het ook nog heel hard regenen…
Arme arme Rotkat. Kleddernat loopt hij door de stad.
Maar wat hij niet weet, is dat zijn vrienden ook naar hém op zoek zijn! Waarom is dat jarige beest niet in zijn Kasteel? Hoe kan het feest nou zonder hem beginnen?

Was ik al fan van Rotkat, dus dit tweede deal was een must read voor mij! In het tweede deel komen er weer veel bekenden voorbij: Mohammed, Mimi, Sadet maar ook Ad. In dit deel is Rotkat jarig, maar niemand is er om zijn verjaardag te vieren. Hij gaat in de stad op zoek naar zijn vrienden, maar kan hij daarbij uit de handen blijven van Ad? “Ziet u een losse kat? Bel Ad.” Een top vervolg op het eerste deel. Het is geschikt voor groep 3/4.

Babbelpunten: 10/10.

BOEKENPRET
Klik op de downloadbutton hieronder om de verwerkingsopdracht te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *