Ga naar de inhoud

OWL HOP: SPLITSINGEN

Splitsingen: een van de vaardigheden die aangeleerd wordt voordat leerlingen aan de slag gaan met optellen en aftrekken. Met deze nieuwe Hop spellen kun je deze vaardigheid in spelvorm automatiseren. Hieronder lees je hoe het werkt.

MATERIALEN:

* spelbord.
* kaartjes.
* pionnen.

HOE WERKT OWL HOP?

Iedereen begint in het vakje start. De kaartjes worden (eventueel geschud) op een afpakstapel gelegd. Iedere speler draait met de spinner of gooit met dobbelsteen en gaat het aantal ogen vooruit. Kom je op een vakje waar een herfstblad in afgebeeld staat, dan pak je een kaartje van de stapel. Je noemt het antwoord. Is het antwoord goed, dan mag de speler het kaartje houden. Is het antwoord fout, dan wordt het kaartje onderop de stapel gelegd. Kom je op een vakje waar een handeling op staat, dan voer je deze uit. Kom je op een vakje waar een pompoen in staat, dan mag je een kaartje kiezen uit de stapel. Voor ieder goed antwoord is 1 punt te verdienen. De speler die aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint.

MIX & MATCH
Alle spellen hebben een soortgelijk design. Dit zorgt ervoor dat je de kaartjes mixen naar de onderwijsbehoeften van jouw leerlingen! Je kunt ook ieder arrangement een ander aanbod aanbieden door gebruik te maken van verschillende afpakstapels.

(VOORDEEL) BUNDEL
Alle spellen zijn zowel los verkrijgbaar, als in één pakket: een (voordeel) bundel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *