Ga naar de inhoud

HALLOWEEN HOP

Nog even en het is weer Halloween. Wat is er nu leuker om jouw klas in dit thema te laten oefenen met bepaalde doelen. Halloween Hop is een spel wat perfect te gebruiken is binnen dit thema. Hoe het werkt en in welke versies het beschikbaar is, lees je hieronder.

MATERIALEN:
* Spelbord.
* Kaartjes met breuken.
* Pionnen.
* Spinner / Dobbelsteen.

VOORBEELD SPELBORD 1
VOORBEELD SPELBORD 2

HOE WERKT HET?
De spelers beginnen in het vakje start. De kaartjes worden (eventueel geschud) op een afpakstapel gelegd. Iedere speler draait met de spinner of gooit met dobbelsteen en gaat het aantal ogen vooruit. Komt de speler op een vakje waar een spinnenweb in afgebeeld staat, pakt het een kaartje van de stapel. De vraag op het kaartje wordt beantwoord. Is het antwoord goed, dan mag de speler het kaartje houden. Is het antwoord fout, dan wordt het kaartje onderop de stapel gelegd. Je kunt er ook voor kiezen om het antwoord op te laten schrijven. Maak er dan nog een werkblad bij. Komt de speler op een vakje waar een handeling in staat, dan wordt deze uitgevoerd. Komt de speler op een vakje waar een spookje in staat, dan mag de speler een kaartje uit de stapel kiezen. Voor ieder goed antwoord is 1 punt te verdienen. De speler die aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint. Je kunt het spel ook spelen zonder punten systeem.

CREATE YOUR OWN

Naast kant en klare spellen, kun je ook je eigen spel maken! Je koopt een template met daarin het spelbord en de kaartjes (leeg). Je kunt vervolgens je eigen vragen toevoegen aan de kaartjes.

Klik op de afbeelding hieronder om naar het product te gaan!

HALLOWEEN HOP BREUKEN BENOEMEN
HALLOWEEN HOP KEERSOMMEN TAFELS 1 T/M 10
HALLOWEEN HOP CREATE YOUR OWN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *