Ga naar de inhoud

BOEKENBABBEL: DE ZOETE ZUSJES LOGEREN BIJ TANTE TAART

HANNEKE DE ZOETE

Deze week het nieuwe (voor)leesboek van de Zoete Zusjes: logeren bij Tante Taart. Hieronder lees je alles over dit boek en kun je een gratis verwerkingsopdracht downloaden.

De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart’ is een vrolijk avonturenverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

In ‘De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart’, geschreven door Hanneke de Zoete, schieten Saar en Janna hun tante hulp. Die heeft namelijk een eigen taartenwinkel waar ze de allerlekkerste taarten en gebakjes verkoopt. En bijna elk jaar wint ze de eerste prijs bij het jaarlijkse taartenfestival. Bij tante Taart logeren is het leukste wat er is! Maar dan slaat het noodlot toe: tante Taart breekt haar been. Hoe moet dat nou met het logeerpartijtje, de winkel en de wedstrijd? Saar en Janna gaan samen met mama logeren in het superroze en zoete huis van tante Taart dat aan de winkel vast zit. Met de hulp van mama en het geheime taartrecept van tante Taart gaan ze de allermooiste regenboogtaart bakken voor de taartenwedstrijd. En ondertussen proberen ze ook nog de lekkerste cupcakes, tompoucen en gebakjes te verkopen in de winkel zodat die niet dicht hoeft. Lukt het de Zoete Zusjes om de winkel en de wedstrijd te redden? Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, verhuizing, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Dit nieuwste (voor)leesboek is er zeker een die alle meiden voorgelezen willen krijgen / zelf willen lezen! Saar en Janne moeten tante taart gaan helpen die haar been gebroken heeft. Ze nemen hun taak uiterst serieus en ondertussen gebeurt er van alles! Ze raken de weg kwijt als ze een pakketje voor tante Taart op moeten halen. Ze maken er een potje van de in de keuken als ze cupcakes willen bakken en tegelijkertijd een video op willen nemen voor hun YouTube-kanaal. En is de regenboogvulling die ze bedacht hebben voor de taart voldoende om wedstrijd te winnen? Een erg leuke aanvulling voor de bibliotheek van groep 3/4.

Babbelpunten: 8/10.

BOEKENPRET
Klik op de downloadbutton hieronder om de boekenpret te downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *