Ga naar de inhoud

WRITING STARS

Schrijven is een vaardigheid waar leerlingen veel mee moeten oefenen. Daarnaast is het ook een vaardigheid waarbij veel andere vaardigheden samenkomen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan spelling en grammatica. Het nadeel is dat het door veel leerlingen saai gevonden wordt. Dit terwijl je door te schrijven zoveel creativiteit kunt ontwikkelen! Hier gaat Wrinting Stars verandering in brengen! Hieronder lees je hoe het werkt.

Writing Stars kan methode onafhankelijk ingezet worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een weektaak of als klaar werk. Per maand zijn er 24 schrijfopdrachten beschikbaar. Deze zijn verdeeld over 24 kaartjes. Deze 24 schrijfopdracht zijn weer verdeeld over 6 verschillende categorieën. Deze kun je zien op de afbeelding hieronder.

WAT HEB JE NODIG?

– Kaartjes met schrijfopdrachten. De kaartjes zitten er zowel in kleur als in zwartwit in. Bij deze laatste kun je ervoor kiezen om het op een gekleurd papier te printen.
– Schrijfblad / schrift.

Print de kaartjes. Je kunt ze eventueel lamineren. Stop de kaartjes in een doosje (of iets anders waar je het in wil bewaren. Er zitten twee task box opbergen & uitleg kaartjes bij.

De leerlingen kunnen zelf een kaartje uitkiezen. Ze gaan vervolgens aan de slag met de schrijfopdracht die op dat kaartje staat. Er zijn 6 verschillende soorten schrijfopdrachten. Bij voorkeur mogen de leerlingen steeds maar 1 opdracht uit dezelfde categorie kiezen. Je kunt het inzetten als klaar opdracht, weektaakopdracht of je kunt de hele groep hier tegelijkertijd mee laten werken.

BUNDEL

Je kunt alle maanden los van elkaar aanschaffen, maar ze zijn ook in een voordeelbundel beschikbaar. Met deze bundel kun je dus jouw leerlingen het hele jaar door schrijfopdrachten aanbieden! Let wel op! Dit is een groeibundel. Dit betekent dat deze bundel nog niet compleet is. Per maand staat aangegeven wanneer het online komt. Het enige wat je dan hoeft te doen is op de website in te loggen op je account en de nieuwe producten te downloaden. Deze bundel zal dus uit 12 producten bestaan. Bij de bundel zitten ook labels voor een koffer: zowel een grote als een kleine. Als bonus zit er ook nog een set schrijfbladen (10 stuks) bij de bundel!

Klik op de afbeelding hieronder om naar het product te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *