Ga naar de inhoud

SPACE HOP: KLOKKIJKEN

NIEUW! in de Hop familie: Space Hop. Met deze versie van dit spel kun je jouw leerlingen laten oefenen / automatiseren met klokkijken. Ieder spel bevat zowel de analoge als de digitale klok. Hieronder lees je alles over dit spel.

MATERIALEN:

* spelbord.
* kaartjes.
* pionnen.

HOE WERKT SPACE HOP?

Iedereen begint in het vakje start. De kaartjes worden (eventueel geschud) op een afpakstapel gelegd. Iedere speler draait met de spinner of gooit met dobbelsteen en gaat het aantal ogen vooruit. Kom je op een vakje waar een planeet in afgebeeld staat, dan pak je een kaartje van de stapel. Je noemt het antwoord. Is het antwoord goed, dan mag de speler het kaartje houden. Is het antwoord fout, dan wordt het kaartje onderop de stapel gelegd. Kom je op een vakje waar een handeling op staat, dan voer je deze uit. Kom je op een vakje waar een ruimteschip in staat, dan mag je een kaartje kiezen uit de stapel. Voor ieder goed antwoord is 1 punt te verdienen. De speler die aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint.

MIX & MATCH
Alle spellen hebben hetzelfde design. Dit zorgt ervoor dat je de kaartjes mixen naar de onderwijsbehoeften van jouw leerlingen! Je kunt ook ieder arrangement een ander aanbod aanbieden door gebruik te maken van verschillende afpakstapels.

(VOORDEEL) BUNDEL
Alle spellen zijn zowel los verkrijgbaar, als in één pakket: een (voordeel) bundel.


2 reacties op “SPACE HOP: KLOKKIJKEN”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *