Ga naar de inhoud

PROJECT: DE SNOEPWINKEL GROEP 6

Dit superzoete nieuwe project is er nu ook voor groep 6! Leerlingen gaan aan de slag met hun eigen snoepwinkel! Dit project bestaat uit 25 activiteiten! Dit zijn zowel taal-, reken- als creatieve activiteiten. Daarnaast staan er bij veel activiteiten suggesties beschreven voor differentiatie / uitbreiding.

De activiteiten staan in een bepaalde volgorde beschreven, maar hoeven niet in die volgorde aangeboden te worden. Het is ook niet noodzakelijk om alle activiteiten uit te voeren. Je kunt hierin je eigen keuze maken. In dit project komen veel doelen aan bod. Afhankelijk van de periode in het schooljaar waarin je dit project aanbiedt, kun je ook keuzes maken in het aanbod van activiteiten. Ook kun je zelf beslissen over de duur van dit project en hoeveel activiteiten je per dag / week aan wilt bieden.

Alle activiteiten kunnen klassikaal worden uitgevoerd. Er is ook een extra pagina opgenomen voor suggesties voor een hoek. Ook wordt hier een suggestie beschreven voor een activiteit die in die hoek uit zou kunnen voeren.

Wil je een beter beeld krijgen van dit project? Klik dan hier!

Klik op de afbeelding hieronder om naar het project te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *